VÅRA TJÄNSTER

Offentlig miljö – Allt utifrån era behov

Vi erbjuder ett stort urval av möbler och inredning för alla miljöer. Vårt nära samarbete med våra leverantörer säkrar att varje inredningsuppdrag blir anpassat till dina och ert företags behov, allt utifrån funktion, miljö, design, ergonomi och pris.

 


 

VÅRA OMRÅDEN

ARBETSPLATSER

”Vårt urval av arbetsmöbler är stort, vi arbetar med välkända tillverkare av möbler och snickerier med fokus på kundens krav, önskemål och budget. Inga lösningar är omöjliga! Vi drivs av tanken och arbetet att skapa arbetsmiljöer som ska präglas och genomsyras av kundens verksamhet, visioner och kärnvärderingar”.

LOUNGE

Dagens arbetsmiljöer tenderar att präglas alltmer av aktivitetsstyrt arbete, dvs man bygger en arbetsmiljö med olika typer av arbetsplatser, allt för att hitta den optimala miljön för just det arbete man utför för stunden eller dagen. Detta bidrar till att även lounge miljöer blir allt vanligare i kontorsmiljöer. Ytor som inspirerar till samvaro, samarbete och kreativa möten.

INDUSTRI

Vi kan industrimiljö och ergonomi. I samråd med er går vi igenom era behov och kommer med förslag och lösningar.

CAFÉ & RESTAURANG

De informella ytorna som lunch och fikarum är minst lika viktiga som övriga miljöer i företaget. Många goda idéer har sitt ursprung runt kaffekoppen. Vi hjälper er att skapa kreativa miljöer både för företaget och för cafeet eller restaurangen, där samvaro och social gemenskap råder!

KONFERENS

Att skapa rum och funktion för möten kräver kunskap och känsla. Vi lyssnar till kunden och vilken miljö man önskar skapa. Vi kommer med inredningsförslag som ska spegla karaktären på mötesrummet, allt för att skapa optimala miljöer för konstruktiva och kvalitativa möten.

DATAERGONOMI

Som sagt, vi gillar att skapa inredning och ordning! Med enkla hjälpmedel förbättrar vi både ergonomi och flöden, allt för att skapa förutsättningar för trivsel, välmående och effektivitet.